Hip hip hooray: 5 jaar tillborg! Van 5 t.e.m. 20 oktober krijg je 15% korting op alles* met "5YEARS" - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings
04 Oct 2024

Objekte Unserer Tage

Objekte Unserer Tage

DESIGNED IN BERLIN.
MADE IN GERMANY.

OBJEKTE UNSERER TAGE staat voor progressief ontwerp en innovatief vakmanschap. De designobjecten worden ontworpen in Berlijn en gemaakt in Duitsland.

OBJEKTE UNSERER TAGE werd in 2015 opgericht met de ambitie om ruimte te creëren voor een zelfbepaalde generatie. Hun doel is om designobjecten te creëren met inhoud die voldoen aan de behoeften van deze tijd en praktische en emotionele waarde hebben. OUT staat in de traditie van Duits design en is zeer kwalitatief, gepassioneerd, vooruitstrevend en nieuwsgierig. Hun thuisbasis is Berlijn.

De ontwerpen zijn open en gedurfd, expressief en duidelijk - de stad vormt aanzienlijk onze ontwerptaal. Rechttoe rechtaan en functioneel.

Bekijk op onze webshop een selectie van OBJEKTE UNSERER TAGE meubels. Bezoek onze winkel om het merk in 't echt te ontdekken en om alle kleurstalen te zien & te voelen. Wij geven je graag meer & persoonlijk advies.

tillborg is al sinds 2023 officiële OUT dealer, wij hadden als één van de eerste 3 winkels een Sander sofa staan, dus we kennen hem door & door ;-) 

Recente artikelen

  1. This is Util

    This is Util

  2. Ligne Roset

    Ligne Roset

  3. Stocksale 13 & 14 april 2024

    Stocksale 13 & 14 april 2024

  4. tillborg Holiday Gift Guide 2023

    tillborg Holiday Gift Guide 2023

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen