Hip hip hooray: 5 jaar tillborg! Van 5 t.e.m. 20 oktober krijg je 15% korting op alles* met "5YEARS" - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings
03 Oct 2024

This is Util

This is Util

Opgericht in 2017.

UTIL is een in Lissabon gevestigd designmerk met een duidelijke focus op duurzame en functionele opbergmeubels, gemaakt van hoogwaardige materialen. Het transcendeert productdesign; de filosofie van UTIL om te vereenvoudigen en zich te richten op het essentiële is geïnspireerd door mensen en het dagelijks leven. Elk stuk van de formeel eenvoudige en architectonisch beïnvloede collectie is gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Het ingetogen maar unieke meubilair van UTIL is ontworpen om behulpzaam en subtiel te zijn. UTIL, wat 'nuttig' betekent in het Portugees, ontwikkelt oplossingen voor de steeds schaarser wordende woonruimte in stedelijke gebieden. Het hoogwaardige en tijdloze ontwerp van de objecten zal je vergezellen door een leven vol veranderende omgevingen. De duurzame producten zijn eenvoudig te monteren en te verplaatsen, waardoor ze zich aanpassen aan de voortdurend veranderende behoeften van het leven.

De UTIL-collectie wordt ontwikkeld in samenwerking met een selectie internationale ontwerpers en is volledig gemaakt in Portugal, binnen korte afstand van de studio van het merk, waarbij verfijnde ambachtelijkheid wordt gecombineerd met industriële productiemethoden.

Bekijk op onze webshop een selectie van UTIL meubels. Bezoek onze winkel om het merk in 't echt te ontdekken en om alle kleurstalen te zien. Wij helpen je graag met meer info & persoonlijk advies. tillborg is sinds de zomer van 2024 officiële UTIL dealer. 

 

Recente artikelen

  1. Objekte Unserer Tage

    Objekte Unserer Tage

  2. Ligne Roset

    Ligne Roset

  3. Stocksale 13 & 14 april 2024

    Stocksale 13 & 14 april 2024

  4. tillborg Holiday Gift Guide 2023

    tillborg Holiday Gift Guide 2023

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen